Termeni & Conditii

Magazinul online Boutiqueculenjeriidepat.ro este administrat de SC Edil Construct Trade SRL inregistrata in Bucuresti, Strada Sanislav Cihoschi, nr. 11, avand CUI: 38916146 si J40/2610/22.02.2018, este numit Boutiqueculenjeriidepat.ro


Utilizarea site-ului Boutiqueculenjeriidepat.ro (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul acestei pagini si a intregului site.

BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sau utilizatorilor sai, sau cu scop statistic. Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO, care isi rezerva dreptul de a prelucra si utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.


La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO, in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 


Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 


Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 


Produse si servicii


Boutiqueculenjeriidepat.ro poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Boutiqueculenjeriidepat.ro are incheiate parteneriate, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

  Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

  Boutiqueculenjeriidepat.ro poate limita unuia sau mai multor Clienti , capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat.

  Toate preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON)

  Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

  Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in lei (RON). Boutiqueculenjeriidepat.ro nu va factura persoane juridice, chiar si la solicitarea Clientilor in acest sens, avand in vedere ca site-ul este adresat exclusiv persoanelor fizice.  

  Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Boutiqueculenjeriidepat.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. De aceea unele dintre produse pot avea o singura fata, desi in imagine este prezentata o alta fata la interior (produsele care au doua fete, au precizarea "doua fete" atat in titlul produsului, cat si in descrierea acestuia)

  In descrierea produselor si/sau serviciilor Boutiqueculenjeriidepat.ro isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.


DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI 


Ne adresam exclusiv peroanelor fizice, care doresc livrarea pe teritoriul Romaniei. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si caracteristicile acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Boutiqueculenjeriidepat.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 


Persoana consumatoare are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 


Administratorul Boutiqueculenjeriidepat.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. CONFIRMAREA COMENZILOR


Dupa plasarea comenzilor, un reprezentant al BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO o sa va contacteze pentru a va confirma comanda, disponibilitatea si valoarea finala a comenzii, incluzand si costul de transport. Stocul si preturile afisate in site-ul Boutiqueculenjeriidepat.ro nu sunt corelate in timp real cu sistemul de gestiune al societatii, astfel incat pot aparea diferente intre stocurile si preturile afisate in site si cele din realitate. BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO nu isi asuma raspunderea pentru aceste diferente, tocmai de aceea este necesara confirmarea telefonica a comenzii inainte de a efectua livrarea produselor comandate.SIGURANTA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Prin folosirea site-ului Boutiqueculenjeriidepat.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul Boutiqueculenjeriidepat.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. 

BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de siguranta datelor personale si a luat in acest sens toate masurile necesare, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonatilor sunt tratate ca date confidentiale. Societatea a adoptat proceduri care protejeaza datele confidentiale pe care utilizatorii/abonatii le ofera prin intermediul website-ului sau in orice altfel (mail sau telefonic). Aceste proceduri protejeaza datele utilizatorilor/abonatilor in fata oricarei accesari nepermise sau divulgari, furt sau utilizare neconforma, modificare sau distrugere, ajutand de asemenea la certificarea faptului ca datele acestea sunt exacte si sunt utilizate corect.Disponibilitatea serviciului 


Administratorul Boutiqueculenjeriidepat.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Boutiqueculenjeriidepat.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 


BOUTIQUECULENJERIIDEPAT.RO nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail:  office@boutiqueculenjeriidepat.ro