Politica de Retur

Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, si sa returneze produsul/produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.


 Puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs.

 Returul produselor se poate efectua in maxim 14 zile calendaristice de la primire, daca se indeplinesc urmatoarele conditii:

- ambalajul nu este deteriorat.

- produsul se afla in conditii optime de aspect/integritate fizica/functionare si nu este in nici un fel deteriorat.

- produsul achizitionat nu este inlocuit cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.

- daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii. 

- PRODUSELE TREBUIE SA FIE IMPACHETATE EXACT CUM LE-ATI PRIMIT, nu se accepta retur produsele folosite sau spalate, cele cu ambalajul deteriorat, care nu mai pot fi revandute.


  Returul va fi trimis doar prin firme de curierat la adresa str.Balteni Nr.6 ,Sector ,Bucuresti,  la destinatar veti trece Edil Construc Trade SRL, iar ca numar de contact, numerele afisate pe site. (NU TRIMITETI RETURURI PRIN POSTA ROMANA pentru ca nu suntem notificati cand ajung acestea la Posta si nu le putem ridica, de aceea riscati sa le primiti inapoi).

  Taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma pe care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.


  Banii vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi).


  Pentru a returna un produs ne puteti suna la numarul 0769933002 de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00 sau puteti completa formularul de retur.