Livrare & Plata

PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe site-ul Boutiqueculenjeriidepat.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata (transfer bancar) pe baza facturii proforme primite pe email dupa finalizarea comenzii, sau se poate efectua online, prin card. In cazul in care efectuati plata prin transfer bancar, dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail office@boutiqueculenjeriidepat.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii in contul nostru.

Plata produselor se face in momentul in care agentul de livrari soseste cu coletul la adresa dumnevoastra. În cazul în care valoarea comenzii este mai mare, ne rezervam dreptul de a solicita plata unui avans, in baza unei facturi proforme (în cazul unei astfel de situatii va vom anunta telefonic inainte de pregatirea coletului).


ADRESA DE LIVRARE

Adresa de livrare (pe care o completati in formularul de comanda) trebuie sa fie adresa unde locuiti / doriti sa primiti produsele 


LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul companiilor de curierat rapid. 


TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 2 si 5 zile lucratoare.


LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE CEL PUTIN 399 RON (greutate maxima per colet 5 kg, livrarea gratuita NU se aplica pentru produsele din Oferte speciale). Pentru comenzi sub aceasta valoare, costul exact al transportului va fi comunicat de catre un operator Boutiqueculenjeriidepat.ro dupa plasarea comenzii, in functie de greutatea produselor comandate.


In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.